3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Százharminc éves a József Attila Szakközépiskola

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.11.14. szerda
 
 
  Újság: Gyöngyösi Városi Televízió
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egykori intézményvezetők gondolataival, valamint fotókkal, versekkel és dalokkal segítségével emlékeztek vissza az intézmény történetére és pedagógusaira.

   

  Fennállásának 130. évfordulóját ünnepli a József Attila Szakközépiskola. A rendezvénysorozat megnyitó ünnepségén az 1882-ben megalapított intézmény történetéről egykori vezetők meséltek.

  Nem csak szóban utaztak vissza az időben, képek, valamint a kiállított termékek segítségével is felidézték az elmúlt esztendőket az ünneplők. Fotók, versek és dalok segítségével emlékeztek vissza az intézmény történetére és pedagógusaira. Az eseményre egykori igazgatókat és kollégiumi vezetőt is meghívtak.

  Megosztotta emlékeit az ünneplőkkel Orosz László egykori igazgató, és Horváth Attila, az intézmény korábbi vezetője is, aki tizenöt évig állt a József Attila Szakközépiskola élén.

  Sinka Istvánné, az iskola jelenlegi igazgatója arról beszélt: fontos változás lesz az intézmény életében, hogy a jövő tanévtől új típusú szakképzést vezetnek be, így 3 év alatt szakmát szerezhetnek a tanulók faipari, építőipari, könnyűipari valamint élelmiszeripari szakmacsoportokban.

  A jubiláló intézményben az elkövetkezendő napokban az tanulóknak különböző sport- és egyéb versenyeket, József Attila versmondó délutánt szerveznek, de programokkal várják az általános iskolásokat is. A jubileumi ünnepséget egy kiállítással is színesítették. Itt megismerkedhettek az iskola és a kollégium történetével, valamint a diákok munkáit is megtekinthették az érdeklődők.


  Közösségi funkciók