3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Majális az ország tetején

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2018.04.25. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Töltse május 1-jét Magyarország legmagasabban fekvő tavánál, Sástón, ahol csillogó veterán autócsodák, gyerekprogramok, kirakodóvásár várja az érdeklődőket. Lesz hamburgerevő verseny, a fergeteges hangulatról pedig a Purga, a Dynamite Dudes és a Kelet Brass Band gondoskodik.

     
     

    Május elsején a zöldbe vágyunk, és keresve sem találhatunk kellemesebb környezetet a festői Sástónál, ahol a nagyrétet ezúttal körhinta, vásárosok és egy színpad foglalja majd el – no meg az a sok száz ünneplő, aki nem hagyja majd ki ezt a fantasztikus nyárindító fesztivált.

     

    Hazánk legmagasabban fekvő tavánál a gyöngyösi városi majális szervezői mindenkire gondoltak: délelőtt a gyerekeket szórakoztatja majd a Kuttyomfitty Társulat és a Hiszi a Piszi Zenekar, az ebéd mellé Orbán János nótákat énekel, lesz kutyás bemutató, fellépnek mazsorettesek és küzdősportolók, délután pedig garantáltan mindenkinek megmozdul majd a lába a Purga zenéjére, a Dynamite Dudes által játszott rockabillyre vagy a Kelet Brass Band fúvósainak muzsikájára.

    Aki az evésből is versenyt csinálna, a klasszikus sör-virsli kombó helyett hamburger versenyszámban mérheti össze az erejét az ország legjobb burgerevőivel.

    A Mátra Veteránjármű Egyesület ritkaságszámba menő autócsodákat hoz Sástóra.

    Az egész nap zajló programok mellett csónakázhatunk, a karnyújtásnyira lévő kilátóból megcsodálhatjuk hazánk legmagasabb hegycsúcsait, elindulhatunk a számos erdei túraútvonal egyikén, vagy próbára tehetjük magunkat az Oxygen Adrenalin Parkban. Sástón minden adott lesz ahhoz, hogy egy felejthetetlen napot töltsön együtt a család május 1-jén.


    Közösségi funkciók