3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Nagy Gáborné kapta a Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetést

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2018.06.28. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A június végi képviselőtestületi ülés keretein belül adták át a Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetést a városháza dísztermében. Az elismerést Nagy Gáborné, a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Költségvetési Igazgatóságának igazgatóhelyettese vehette át Hiesz György polgármestertől.

     
     

    Nincs jó hivatal, csak jó hivatalnok – fogalmazott ünnepi beszédében dr. Végh Attila önkormányzati képviselő, a Jogi- és Ügyrendi Bizottság elnöke, utalva arra, hogy a közigazgatás minősége a közszolgálatot hivatásként választó hivatalnokok munkáján múlik, a Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetés pedig idén olyan hivatalnokhoz került, aki e tekintetben példát mutat valamennyi köztisztviselőnek.

    A köztisztviselők napja alkalmából rendezett ünnepségen Nagy Gábornét, a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Költségvetési Igazgatóságának igazgatóhelyettesét tüntették ki az elismeréssel. Nagy Gáborné Bácsalmáson született, 13 éves koráig Baján élt családjával. Katonatiszt édesapját Salgótarjánba helyezték, ahová a család is követte. A kitüntetett itt végezte el a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát, majd a Salgótarján és Vidéke Takarékszövetkezetnél helyezkedett el belső ellenőrként. Onnan férjét követve költözött Nagyfügedre, és 1979-től a Gyöngyszöv ÁFÉSZ-nél dolgozott. Később a Nagyfügedi Általános Iskolában matematikát, kémiát és biológiát tanított. 1992-ben került a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Költségvetési Igazgatóságára, ahol előbb a revizori, majd a belső ellenőri feladatokat látta el. Egy rövid, a bankszektorban eltöltött idő után, 2000-ben került a Bugát Pál Kórházba, ahol hét évig, 2007. szeptember 30-ig látta el a humánpolitikai osztályvezetői feladatkört, majd visszakerült a polgármesteri hivatalba, ahol azóta is az igazgatóhelyettesi munkakört tölti be. Nagy Gáborné két gyermek édesanyja, ma négy unoka, három fiú és egy kislány nagymamája.


    Közösségi funkciók