3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Városvédő ifjúsági tábor Gyöngyösön

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2018.07.16. hétfő
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A gyöngyösi Városszépítő és Védő Egyesület meghívására ebben az évben Gyöngyösön kerül megrendezésre a Város- és Faluvédő Szövetség XXVI. Országos Ifjúsági Tábora 2018. július 15-21. között a Gyöngyös város önkormányzata által felajánlott helyszínen a Mátrafüredi gyermektáborban.

     
     

    A Ráday Mihály vezette Város- és Faluvédők Szövetsége minden évben kiírja rajzpályázatát, amelyre a gyerekek a lakókörnyezetük természeti értékeinek, épített nevezetességeinek képi ábrázolását küldhetik be. A pályázat nyerteseinek jutalma az egy hetes nyári táborozási lehetőség. A Kárpát-medence különböző országaiból érkező fiatalok a pihenés mellett értékteremtő munkát is végeznek majd. Szakmai irányítás mellett a város több pontján pl. a mátrafüredi Babamúzeumban, a Mátra Múzeumban, a Zsidótemetőben és a Felsővárosi temetőben, több játszótéren valamint a Kossuth és Rákóczi szobrok tisztításával és felújításával járulnak hozzá a város értékeinek megőrzéséhez.

    A tábor hivatalos megnyitóján először Pinczésné Kis Klára a tábor vezetője köszöntötte a fiatalokat, majd Gyöngyös város vezetése részéről dr. Tatár László alpolgármester üdvözölte a résztvevőket és mutatta be röviden a várost. Ezt követően Németi László a Városszépítő és Védő Egyesület titkára mutatta be röviden az Egyesület munkáját és a város épített örökségét, végül pedig Domjánné Dr. Nyizsalovszki Rita önkormányzati képviselő az Egyesület Értéktár bizottságának vezetője szólt röviden Gyöngyös és a Mátra turisztikai értékeiről.

    Báryné Dr. Gál Edit
    a Városszépítő és Védő Egyesület elnöke
    Domjánné Dr. Nyizsalovszki Rita
    a tábor gyöngyösi szervezője


    Közösségi funkciók