3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ajándék és adomány a kórháznak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2018.12.21. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Gyöngyszöv Coop Zrt. a kórház dolgozóit lepte meg ajándékkal, a Berze Nagy Gimnázium diákjai pedig a kórház gyermekosztályának gyűjtöttek adományt.

     
     

    A Mikulás ajándék után Karácsony alkalmából is nagyvonalú ajándékcsomagokkal érkeztek a Gyöngyszöv Coop Zrt. vezetői a Bugát Pál Kórházba, hogy ezúttal az intézmény dolgozóinak szerezzenek örömet.

    Az átadáskor Weisz Péter főigazgató kiemelte, egy hosszútávú, kölcsönös érdekeken alapuló együttműködés kezdődik a kórház és a helyi kereskedelmi cég között. A cég nagyvonalú gesztusa a lokalitás fontosságát és egymás munkájának tiszteletét, megbecsülését mutatja – tette hozzá a főigazgató.

    Ezt erősítette meg Ócsai Péter, vezérigazgató is, aki megköszönve a kórház dolgozóinak áldozatos munkáját, hozzátette: a kórházat és az általa vezetett céget a helyi közösségért való felelősség is összeköti.

     

    Berzések adakoztak

     

    Jótékonysági sütivásárral gyűjtöttek 100 ezer forintot a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium diákjai, hogy a befolyt összeget a Bugát Pál Kórház Gyermekosztályának adják. Az adományt a gimnázium hallgatói önkormányzatának tagjai, Bogdán Noémi, elnök vezetésével , személyesen vitték el a kórházba, ahol Weisz Péter főigazgató az átvételkor hangsúlyozta: - Megható és felemelő érzés látni és tapasztalni, hogy a gimnázium diákjai hogyan gondolkodnak és cselekednek, ha mások megsegítéséről van szó. Azzal, hogy a helyi kórházban ellátott beteg gyermekek gyógyulását helyezték az adakozás középpontjába, olyan értékek mellé tették le a voksukat, mit lokalitás, együttérzés, mások segítése. Hozzátette: a kórház és a gimnázium jó kapcsolata abból a szempontból is értékes és fontos, hogy a diákok közül minél többen válasszák az egészségügyi szakmákat és majdan azt a Bugát Pál Kórházban gyakorolják.


    Közösségi funkciók