3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Közvilágítási hibabejelentés mobilról

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.02.01. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Jelentse a közvilágítási problémákat közvetlenül a szolgáltatónak mobiltelefonos alkalmazás használatával!

     

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ mobiltelefonos alkalmazása lehetőséget ad rá, hogy egyszerűen, gyorsan és közvetlenül a szolgáltatóhoz jelentsük be a közvilágítás hibáit. Kövesse a következő, egyszerű lépéseket, és gyorsítsa meg Ön is a hibabejelentés folyamatát.

    Töltse le az EnergiApp nevű alkalmazást androidos vagy iOS-es készülékére.

    EnergiApp alkalmazás androidos készülékre (Google Play)

    EnergiApp alkalmazás iOS-es készülékre (App Store)

    Bejelentkezés nélkül az alkalmazás kezdőképernyőjén válassza az alábbi útvonalat, és adja meg a szükséges adatokat!

    Ügyfélszolgálat -> Központi elérhetőségek -> Közvilágítás hibabejelentő

    Bejelentkezés után pedig a következő útvonalon érhető el a funkció:

    Kezdőképernyő -> Hamburger menü ikon -> Közvilágítás hibabejelentő

    Hogyan használja a funkciót?
    Amennyiben azt tapasztalja, hogy a közterületen egy, vagy több lámpa nem világít, néhány gombnyomással megadhatja a hibabejelentés legfontosabb információit:

    - a hiba jellegét,

    - pontos helyét (akár begépeléssel, akár a GPS jel segítségével).

    Ha kidőlt lámpaoszlopot lát (pl. egy baleset, vagy fakidőlés miatt), fotózza le az alkalmazás segítségével jó fényviszonyok között, hogy ezzel is megkönnyítse a hiba elhárítását! Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni a bejelentéshez, azt is könnyedén megteheti: a hibabejelentést a telefon beépített e-mail kliensével küldi el a program.

    Nem kell félnie, hogy a telefonja túl nagy méretű képet küld, amivel jelentős adatforgalmat produkál, hiszen a beállítások között megadhatja a fénykép maximális méretét is.

    Ha nincs a bejelentés helyszínén rendelkezésre álló adatkapcsolat, akkor a legközelebbi kapcsolódásnál akár WiFi, akár mobilinternet segítségével a levelezőrendszer elküldi a bejelentést.


    További információért keresse az ELMŰ-ÉMÁSZ weboldalát.


    Közösségi funkciók