3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Valódi megbecsülés: őszinteség és örök emlék

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.04.30. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Dobó Úti Bölcsőde két kisgyermekgondozóját, Tuza Ivánnét és Gyetvai Attilánét jutalmazták a bölcsődék napja alkalmából megrendezett városi ünnepségen.

     
     

    - A családomban is látok arra példát, hogy milyen nehéz bölcsődei dolgozónak lenni. Ezt a munkát csak elhivatottsággal és lelkesedéssel lehet végezni - fogalmazott köszöntőjében Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke, aki a bölcsődei dolgozók tiszteletére rendezett ünnepségen kiemelte: az elmúlt években egy gyöngyösnyi méretű város lakosságával csökkent a megye lélekszáma. A népességfogyás megállítása érdekében a Heves Megyei Önkormányzat elfogadta azt a megyei családvédelmi akciótervet, melynek sikeres megvalósításába minden települést szeretnének majd bevonni. A kitűzött célok elérése érdekében pedig stratégiai partnernek tekintik a bölcsődei dolgozókat is.

    Bölcsődék napja 2019

     
    20 kép
    Dátum: 2019-04-30 14:30:00
     

    Gyöngyösön immár tíz éve köszönti az önkormányzat minden évben a városban működő bölcsődék alkalmazottait. Idén a Dobó Úti Bölcsőde két munkatársa részesült elismerésben. Mind Tuza Ivánné, mind pedig Gyetvai Attiláné immár negyven éve neveli és gondozza a legkisebb gyermekeket. A jutalmazottak, munkájuk elismeréseként oklevelet és ajándékot vehettek át Hiesz György polgármestertől.

    A városvezető pohárköszöntőjében hangsúlyozta: minden szakmának megvan a maga szépsége, ám gyermekekkel foglalkozni kivételes feladat. Nem csak azért, mert a legkisebbek mindig kendőzetlenül őszinték, hanem azért is, mert ez a munka valódi megbecsülést nyer azáltal, hogy egy életen keresztül jó szívvel emlékszünk mindazokra, akik gyermekként segítettek, tanítottak minket.

    - Valóban sajnálatos tény, hogy nem csak öregszik, hanem fogy is a megye lakossága. Ezzel szemben azonban örömteli, hogy Gyöngyösön tovább nő a munkahelyek száma, ami reményeink szerint kompenzálja a lélekszámcsökkenést, és bízunk abban, hogy egyre több kisgyermekes család választja otthonául Gyöngyöst - tette hozzá Hiesz György polgármester.


    Közösségi funkciók