3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A köztisztviselőket köszöntötték

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.06.27. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Átadták a Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetéseket a városháza dísztermében. Az elismerést Alföldi Éva, a polgármesteri hivatal anyakönyvvezetője és Molnár József beruházási főelőadó vehette a köztisztviselők napja alkalmából rendezett ünnepségen.

     
     

    A júniusi képviselőtestületi ülés keretein belül tartották meg a köztisztviselők napja alkalmából rendezett városi ünnepséget Gyöngyösön, a városháza dísztermében, ahol átadták a Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetéseket.

     

    - Ez a nap valamennyi közigazgatásban dolgozó munkatársról szól, a kitüntetettek csak a jéghegy csúcsát jelentik - fogalmazott ünnepi beszédében dr. Tatár László alpolgármester, aki kiemelte, hogy a közszolgálati dolgozók az elmúlt évek kormányzati és önkormányzati intézkedései ellenére is alacsony anyagi megbecsülés mellett végzik ezt a konfliktusoktól sem mentes munkát.

     
     

    A Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetést idén a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal két munkatársa vehette át, Alföldi Éva anyakönyvvezető és Molnár József beruházási főelőadó részesült az elismerésben.

     
     

    Alföldi Éva Egerben született, iskoláit szülővárosában végezte, diplomáját az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán szerezte. 2009-ben tett anyakönyvi szakvizsgát, ezt követően került a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalhoz, ahol hagyatéki előadóként és anyakönyvvezetőként dolgozik. Molnár József Nádudvaron született, 1977-ben szerzett építőgépész üzemmérnök diplomát. 1996 óta tevékenykedik a közszférában, a beruházási főelőadó 2007 óta dolgozik a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban.

     

    A kitüntetéseket átadó Hiesz György polgármester pohárköszöntőjében úgy fogalmazott, mindkét kitüntetett példaértékű munkát végez a hivatalban, ahol a városvezető reményei szerint követőik is lesznek majd, mert a jó szakemberekre egyre nagyobb szükség van a közszférában is.


    Közösségi funkciók