3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Vállalati segítség - Felújítják a szaktantermet

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.07.05. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Procter and Gamble ezúttal oktatási intézmény tantermének felújításához járul hozzá Gyöngyösön. Ezzel a lépéssel nemcsak az oktatási körülményeket javítja, kellemesebb környezetet teremtve diákok és tanárok számára, hanem már a kezdetektől igyekszik vonzóvá tenni a multinacionális vállalatot, mint a diákok számára perspektívát nyújtó, és helyben maradásukat elősegítő, a régió egyik legnagyobb potenciális munkaadója.

     

    A Procter and Gamble gyöngyösi gyárának megnyitása óta rendkívül jó a kapcsolat a cég és a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium között. Számos kiváló teljesítménnyel végzett diák dolgozik már munkavállalóként a vállalatnál.

    Az együttműködés keretében már jó néhány közös projekt, program valósult meg, amit a Procter and Gamble támogatott. Az utóbbi négy hónap folyamán a multinacionális vállalat az alábbiak megvalósulásához járult hozzá:

    Ebben az évben nem mindennapi élményben részesülhettek az oktatási intézmény diákjai a P&G által, 15 diák és két tanár vett részt egy németországi tanulmányúton, ahol a P&G két gyáregységét (Marktheidenfeld és Walldürn) látogatták meg. Az iskola rendkívül hasznosnak tartja az üzemlátogatásokat a diákok számára, hisz ezáltal élményeket, tapasztalatokat gyűjthetnek, és beleláthatnak egy nagyvállalat ipari egységeinek az életébe.

    A cég létrehozta a P&G díjat is az oktatási intézményben, amelynek keretében jutalmazásban részesült a legjobb tanulmányi eredményt elért végzős diák. A díjat az iskola és a Procter and Gamble a tanévzáró alkalmával adta át a legkiválóbb diáknak az iskola tanulói és a szülők jelenlétében.

    Július első hetében indul a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium egy szaktantermének teljes felújítása a P&G támogatásával. A vállalat állja a teljes felújítás összegét, megújul a fűtés, a világítás, a parketta, a cég állja a festést és a tantermi bútorvásárlás költségeit is, de a tanteremben használandó eszközök (pl. projektor stb.) költségét is a vállalat fedezi. A felújítás két hónapig tart, hogy tanévkezdésre már egy teljesen megújult szaktanterem fogadhassa a diákokat. A felújítás első napján több önkéntes P&G dolgozó is segédkezett a munkában.

    A P&G ezekkel a lépésekkel és a támogatásokkal arra törekszik, hozzájáruljon az iskola hírnevéhez, elősegítse, hogy a legtehetségesebbek végezhessenek az oktatási intézményben, valamint, hogy a diákok a régió első számú munkaadójaként tekintsenek a vállalatra tanulmányaik befejeztével - áll a cég közleményében.


    Közösségi funkciók