3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Kis kupakokból nagy adomány

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.09.26. csütörtök
 
 
    Szerző: T. Bokros Mária
     
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Bugát Pál Kórház új szakrendelőjének földszintjén található az a kupakgyűjtő doboz, melyet Gyöngyösön elsőként fogadott be a gyógyító intézmény, hogy ezzel is segítse az Együtt Gyógyulni Könnyebb Alapítvány karitatív munkáját.

     
     

    Az ügy mellé állt a Radír Kft is, aki a látványos doboz elkészültében és kihelyezésében járt élen. Az átadáson Kis Brigitta, az alapítvány kuratóriumi elnökét elkísérték azok a gyermekek is, akiknek mozgásterápiáját évek óta az alapítvány segíti.

    A gyerekek gyógyulásának segítése mellett az immár közhasznú alapítványunk célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a sokszínűségünkre, hogy mások vagyunk, hogy elfogadjuk és segítsük egymást – mondta Kis Brigitta.

    A kórház főigazgatója, Weisz Péter úgy fogalmazott a sok kis kupakból nagy adomány születik, oda fordítódik, ahol a legnagyobb szükség van rá, ezért fogadta az intézmény nyitottan a megkeresést.

    A jótékonyság mellett a műanyag kupakok összegyűjtésével a környezetünket is óvjuk, ez pedig a jelen, de a következő generációk számára jelent fontos üzenetet – mondta Weisz Péter

    Nagy Róbert, a Radír Kft vezetőjeként kiemelte, hogy cége évek óta több alapítvány tevékenységéhez nyújtott támogatást. Ezt a sort folytatták, mikor ebben az évben az Együtt Gyógyulni Könnyebb Alapítványt választották. A kupakgyűjtős akció nem csak a cég munkatársait hozta lázba a doboz tervezésekor és kivitelezésekor, de a két kislánya is kreatív ötletekkel és persze a műanyag kupakok szorgos gyűjtésével segített. Hozzátette, reméli a város cégei, polgárai a kórházhoz hasonló aktivitással és nyitottsággal állnak majd az ügy mellé, és fogadnak be újabb kupakgyűjtő dobozokat.


    Közösségi funkciók