3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Idén is Gyöngyösön a COOP Mikulás Kisvonat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.11.27. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Második alkalommal járja majd Gyöngyös utcáit a Coop Mikulás Kisvonat, amely december 6-án a város óvodáiba és a kórház gyermekosztályára visz ajándékokat, délután pedig körjáratként közlekedik a városban.

     
     

    A Coop Mikulás Kisvonat története tizenkét évre tekint vissza. Ekkor kezdte járni Szolnok utcáit. Később Debrecenben is megrendezték az ünnepi eseményt, tavaly pedig már Gyöngyösön is közlekedett a kisvonat - idézte fel a városnéző kisvonat történetét a rendezvény sajtótájékoztatóján Fekete Tibor, a Coop Szolnok Zrt. vezérigazgatója.

    A gyöngyösi Mikulás Kisvonat december 6-án a délelőtti órákban a Mikulást és segítőit a gyöngyösi óvodákhoz viszi, valamint meglátogatják a Bugát Pál Kórház gyermekosztályát is. Mindenhova ajándékokkal érkeznek, a gyermekek előadhatják a Mikulásnak a tanult dalokat, Mikulás-verseket, és közösen énekelhetnek a Mikulás csapatával. Több mint 700 gyermekhez jut el így a Mikulás a városban.

     

    A kisvonat délutáni programját 15 órakor kezdi meg, és egészen 19 óráig közlekedik. A gyermekek Coop Mikulás csuklópánttal szállhatnak fel. Csuklópántot a gyermekek szülei/nagyszülei bármely gyöngyösi Coop üzletben történő 1000 Ft feletti vásárlás után kapnak a rendezvény hetében. (2019. december 1-től 6-ig, a készlet erejéig.)

     

    A Mikulással és segítőivel való személyes találkozás alkalmával a gyermekeknek lehetőségük lesz akár közös fotó készítésére is a nagyszakállúval és társaival. A kisvonat körjáratban közlekedik, a Koháry út 3. szám alól indul, érintve Coop boltokat, de akár a Fő tér közvetlen szomszédságába is elutazhatnak vele a gyermekek, hogy a város adventi programjait élvezhessék.

    - Nagy örömmel fogadtuk már tavaly is a kisvonatot - mondta a sajtótájékoztatón Hiesz György polgármester. - Ez egy olyan kezdeményezés, amivel mindenki jól jár, ezért természetes volt, hogy idén is szívesen fogadjuk a kisvonatot, ami tovább színesíti a gyöngyösi advent programjait.

    A Coop Mikulás Kisvonat idén sem csak Gyöngyös, hanem Szolnok és Debrecen utcáin is megtalálható lesz. A Coop Mikulás program ebben az évben így mindösszesen közel 5000 gyermekhez jut el a három településen.


    Közösségi funkciók