3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Fontos a megelőzés: több program is elmarad

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.12. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Kévés Tamás és Kárpáti István alpolgármester csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a március 11-ei Kormányinfón elhangzottak, illetve a koronavírussal kapcsolatos kormányrendeletet követve, Gyöngyösön is életbe lépnek a következő, rendezvényekkel kapcsolatos korlátozó intézkedések:

     
     

    Mátra Művelődési Központ:

    A Mátra Művelődési Központ nagyrendezvényeit eltörli, illetve elhalasztja:

    március 20-21. - 24 órás Aludj máskor! vetélkedő (elhalasztva)

    március 21. - Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? (elmarad)

    március 24. - Őrületek tornya című színházi előadás (elhalasztva)

    március 27. - Ganxsta Zolee és a Kartel koncert (elhalasztva)

    A klubhelyiségekben a csoportfoglalkozások további intézkedésig zavartalanul folyhatnak.

    Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnok:

    A rendezvények vagy elmaradnak (pl. a koncertek), vagy zártkapus jellegűek lesznek (kézilabdameccsek).

    Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand:

    A KLIK döntése révén a tankerület iskoláinak biztosított úszásoktatás elmarad, emellett az önkormányzati fenntartású óvódáknak biztosított foglalkozások is elmaradnak.

    További döntésig a strand látogatható, a 100 fővel kapcsolatos szabály betartásával.

    Vachott Sándor Városi Könyvtár:

    Bár a könyvtár délutáni és esti programjainak látogatottsága nem éri el a 100 főt, ettől függetlenül ezeket a programokat is eltörölték.

    További döntésig a könyvtár látogatható.

    A bejelentések mellett az alpolgármesterek felhívták a figyelmet arra, hogy a vírus veszélyes, fontos, hogy mindenki komolyan vegye a betegség megelőzését, különös tekintettel a leginkább veszélyeztetett idősebbek. Kérték a város lakosságát, hogy lehetőség szerint kerüljék a vírus terjedésére alkalmas helyzeteket. Fontos az is, hogy amellett, hogy a kormányhatározatban foglaltakat mindenkinek kötelessége betartani, természetesen bárki dönthet úgy, hogy saját maga számára még az előírtnál is szigorúbb szabályokat alkalmaz, például nem vesz részt a kormányhatározat által még megtartható rendezvényeken.

    A városvezetők jelezték, hogy folyamatosan figyelemmel kísérik a legfrissebb információkat, eseményeket és amennyiben szükséges, további intézkedések is életbe léphetnek.


    Közösségi funkciók