3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Nincs baj a csapvízzel, bezárnak az ügyfélszolgálatok

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.19. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2020-03-19 16:34
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Az ÉRV Zrt. közleményei a járvány miatti intézkedésekről.

     

    "Tisztelt Felhasználóink!

    A kialakult járványügyi helyzetben ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy Társaságunk területén a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható. Az ivóvíz minőségét a vonatkozó előírások szerint rendszeresen ellenőrizzük.

    Társaságunk elhivatottan és felelősségteljesen végzi szolgáltatási feladatait, kiemelt figyelmet fordítva a víziközmű-szolgáltatás biztonságának fenntartására, valamint munkavállalóink egészségének megőrzésére.

    A koronavírus-járvánnyal összefüggésben, a vészhelyzetekre kidolgozott tervünket felülvizsgálva, aktualizálva számos óvintézkedést vezettünk be a megelőzés és a kialakult helyzetre való megfelelő felkészülés céljából, összhangban a kormányzati intézkedésekkel.

    A pandémiás tervünkben rögzítetteket tudatosan, megfelelő ütemezéssel hajtjuk végre.

    Társaságunk folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyar Kormány által létrehozott Operatív Törzs ajánlásait, s ezen iránymutatások alapján hozzuk meg döntéseinket, intézkedéseinket. Új információk birtokában azonnal frissítjük utasításainkat, intézkedési tervünket.

    A WHO, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakvéleményeit is figyelembe véve tájékoztatjuk Önöket, hogy az ivóvíztisztítási technológiák során alkalmazott fertőtlenítőszerek még akkor is megfelelő védelmet nyújtanak a koronavírus ellen, ha valamilyen nem várt oknál fogva azok bekerülnének a vízbázisba.

    Az esetlegesen a fogyasztók által szennyvízbe juttatott vírusok az elvezető-rendszerekben való hígulás, valamint a szennyvízkezelési technológiák miatt nem jelentenek veszélyt a normál, egyébként is használatos védőeszközök használata mellett. Természetesen kérjük a felhasználókat, hogy kerüljék a szennyvízzel való közvetlen érintkezést, ahogyan eddig is.

    A fentiekre való tekintettel javasoljuk Tisztelt Felhasználóinknak, hogy immunrendszerük erősítése érdekében rendszeresen fogyasszanak csapvizet, továbbá bátran használják a megfelelő higiénia biztosítása érdekében a vezetékes vizet.

    A lakásokba érkező csapvíz előnye, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Nem szükséges tehát műanyag palackokban felhalmozni otthon flakonos vizeket, hiszen Magyarországon közel 100%-os a települések vezetékes ivóvízzel való ellátottsága.

    A fennálló veszélyhelyzeti időszak alatt javasoljuk továbbá, hogy a korábbi személyes ügyintézési módok helyett az online ügyintézést, valamint az elektronikus fizetési módokat részesítsék előnyben.

    Segítő együttműködésüket köszönjük!

    Mindannyiunk közös érdeke a víziközmű-szolgáltatás biztonságos fenntartása, ezért Társaságunk a továbbiakban is mindent megtesz azért, hogy zavartalan szolgáltatást nyújtson a szolgáltatási területén élőknek."

    Az ÉRV Zrt. tájékoztatója egyes műszaki szolgáltatások korlátozásáról

    Az ÉRV Zrt. tájékoztatója a számlafizetési lehetőségekről


    Közösségi funkciók