3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A Bugát Pál Kórházat segíti a B. Braun gyöngyösi gyára

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.23. csütörtök
 
 
  Szerző: T. Bokros Mária
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Tekintélyes mennyiségű, az infúziós terápiában használt szerelékekkel és eszközökkel segíti a Bugát Pál Kórházat a B. Braun gyöngyösi gyára.

   

  A világjárvánnyá vált új típusú koronavírus okozta körülmények között az egészségipar minden szereplője fokozott erőfeszítéssel dolgozik a beteg emberekért. A B. Braun Magyarország cégcsoportjának, így 1991 óta működő gyöngyösi gyárnak is küldetése az országban és a világon élő beteg emberek állapotának javítása, ennek megfelelően a cég minden területen nagy energiát fektet abba, hogy munkájukkal támogassák az orvosok és egészségügyi szakemberek áldozatos munkáját.

  - A kialakult nehéz helyzetben szeretnénk intézményük munkáját segíteni támogatásunkkal, amelynek keretében a gyöngyösi gyárunkban gyártott termékeket nyújtjuk át térítésmentesen a Bugát Pál Kórház részére. Bízunk benne, hogy az infúziós terápiában használatos szerelékek és eszközök segíteni fogják az Önök magas színvonalú betegellátását - áll Virág Gábor régióigazgató levelében.

  Weisz Péter főigazgató köszönőlevelében hangsúlyozza: - Minden segítség, felajánlás, adomány felértékelődik ezekben a napokban, mikor mindannyiunktól nagy odafigyelést, fegyelmet, és megfontolt döntéseket kíván a veszélyhelyzet. Magánemberektől, cégektől kapott folyamatos segítség mind anyagi, de erkölcsi értelemben is erőt ad a kórház munkatársainak, hogy a betegek érdekében munkájukat a lehető legjobban végezzék.


  Közösségi funkciók