3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Kórházi információk

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.05.11. hétfő
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Indulnak a sportorvosi és a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok, tudnivalók a koronavírus-tesztekről valamint a kismamák vérvételéről.

     

    A héten már kérhető időpont a sportorvosi és a foglalkozás egészségügyi vizsgálatokra a Bugát Pál Kórházban. Mindkettő esetében igaz, hogy óránként 4 páciens látható el. A sportorvosi vizsgálatra a József Attila úti bejáraton kell érkezni, az új szakrendelő bejáratánál próbálkozókat nem fogják a kórház épületén keresztül átengedni. A mentőportánál ki kell tölteni a kérdőívet, megmérik a testhőmérsékletet, ezt követően engedik be a kórház területére. A foglalkozás egészségügyi rendelő az új szakrendelő földszintjén található. Mindkettőre érvényes a telefonos, előzetes időpont egyeztetés! A rendelések időpontja a kórház honlapján megtalálható.

    Kismamák vérvétele
    A terheléses vércukor vizsgálatra váró kismamáktól a vért az új szakrendelő I. emeletén található vérvételi helyiségben veszi le a szakrendelő munkatársa. Az ellátás beutalóköteles. A szociális távolság betartása mellett a váróban a vizsgálat végéig egyszerre több kismama is tartózkodhat. Ezt a asszisztensnek kell felügyelnie, de természetesen a kismamák együttműködése is szükséges.

    Tervezett műtétek, beavatkozások előtti COVID teszt levétele
    Az egynapos sebészeti és a halaszthatatlan elektív műtétekhez, valamint az endoszkópos vizsgálatokhoz negatív COVID teszt szükséges. A teszt elvégzését CSAK a műtétet, vagy a beavatkozást végző orvos rendelheti el. A kenetek levételét a Bugát Pál Kórházban a higiéniai osztály dolgozói végzik, naponta 10 - 12 óráig a proctológia szakrendelőben. Naponta maximum 10 kenet levétele engedélyezett. A beteg teendői a kenetvételre: a levétel előtt 2 órával NE: egyen, igyon, NE mosson fogat, NE használjon szájvizet. Érkezzen a megadott időpontra. Nem szükséges a COVID teszt az egynapos szemészeti lencseműtétek, a nőgyógyászati kisműtétek és a császármetszés esetében.


    Közösségi funkciók