3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A sportszakma legjobbjait is jutalmazzák

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.04. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-11-04 13:03
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    December 5-ig lehet javaslatot tenni arra, hogy az idén mely sportszakember, sportoló vagy sportegyesület kapja meg kimagasló teljesítménye elismeréseként a gyöngyösi képviselő-testület által alapított városi kitüntetéseket. Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő és a kitüntetésre javasolt személy vagy közösség elérhetőségét, Hiesz György polgármesternek címezve lehet benyújtani.

     

    Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város sportmozgalmában kifejtett kimagasló sportmunkának, a sportban kimagasló eredményeket elért személyek és csapatok sportteljesítményének elismerésére Év Sportolói elnevezéssel kitüntetéseket adományozhat.

    A kitüntetés azon sportolóknak, sportegyesületeknek, szervezeteknek adományozható, akik az előző évi felterjesztési határidőt követően kimagasló eredményt értek el.

    Az Év Sportolói kitüntetés adományozható gyöngyösi sportegyesület vagy sportszervezet színeiben az előző évi felterjesztési határidőt követően aktívan versenyző sportolónak, valamint gyöngyösi sportegyesület vagy sportszervezet színeiben az előző évi felterjesztési határidőt követően aktívan versenyző – minimum két főből álló – csapatnak az alábbi kategóriák szerint:

    Év Utánpótlás Leány Sportolója

    Év Női Sportolója

    Év Utánpótlás Fiú Sportolója

    Év Férfi Sportolója

    Év Utánpótlás Csapata

    Év Felnőtt Csapata

    Az utánpótlás kategóriák díjai azon sportolóknak, csapatoknak ítélhetők oda, akik az előző évi felterjesztési határidőt (2019. december 5-ét) követően elért sporteredményük megszerzésekor az adott sportágban utánpótláskorúnak minősülnek.

    Évente összesen legfeljebb hat - kategóriánként legfeljebb egy - kitüntetés odaítélésére kerülhet sor!

    Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város sportmozgalmában kifejtett kimagasló sportszervezői tevékenységnek, a sportolók eredményes felkészítésének elismerésére Év Sportszakembere kitüntetést adományozhat.

    A kitüntetés annak, a felterjesztés időpontjában még aktív edzőnek, testnevelő tanárnak, játékvezetőnek, sportvezetőnek, sportszervezőnek és sportegészségügyi szakembernek adományozható, aki gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző sportolóinak, illetve gyöngyösi köznevelési intézmény tanulóinak felkészítése, versenyeztetése során kiemelkedő teljesítményt nyújtott, vagy a sport területén kifejtett egyéb szakmai tevékenységével a város hírnevét öregbítette.

    A sportszakemberi munka elismerése díszoklevél, emlékplakett és pénzjutalom átadásával történik. A kitüntetésből évente legfeljebb egy adományozható!

    Az kitüntetésekre való felterjesztés határideje 2020. december 5.
    A kitüntetések átadására várhatóan 2021 januárjában ünnepélyes keretek között kerül sor.

    A részletes feltételeket és a kitüntetéssel járó elismerések leírását Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete tartalmazza, mely a www.gyongyos.hu honlapon megtalálható.

    Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő és a kitüntetésre javasolt személy vagy közösség elérhetőségét, Hiesz György Polgármesternek címezve lehet benyújtani a Gyöngyös Városi Önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a hiesz.gyorgy@hivatal.gyongyos.hu e-mail címen, a fent megjelölt időpontig.


    Közösségi funkciók