3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Folyamatos atrocitások - az önkormányzat segítségét kérték

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2021.02.15. hétfő
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     
    Fotó: Gyöngyösi TV

    Az önkormányzathoz fordultak a Menház és a Bihari János utca lakói a közbiztonság javítása érdekében. A pénteki lakossági fórumon részt vett Hiesz György polgármester, Kévés Tamás alpolgármester, a körzet képviselője és egy magas rangú rendőr, hogy első kézből hallják a problémákat.

     
     

    A helyi lakók arról számoltak be, hogy mindennapossá váltak az atrocitások, gyakori a kábítószerezés, a lopás, éjjelente a hangoskodás, az utcán álló autókat megrongálják és a háziállatokat is mérgezik. Van, akit annyira megviselnek a történtek, hogy pszichiátriai kezelésre szorul. Elköltözni nem szeretnének az ott élők, ezért az önkormányzattól várnak segítséget. Elsősorban térfigyelő kamerákat szeretnének, szerintük ugyanis az hozhatna változást. Úgy látják, hiába hívják a rendőrséget, a környéken még nekik sincs tekintélyük.

    Kévés Tamás az utcafórumon elmondta: sajnos a szűkös költségvetés miatt az idén nem biztos, hogy belefér az új kamerák kihelyezése, de bízik benne, hogy sikerül forrást biztosítani rá.

    Szatmári László a lakók képviseletében a városi televíziónak elmondta: a nehéz gazdasági év ellenére azt szeretnék, ha az önkormányzat három kamerát telepítene az utcában, valamint, ha megerősödne a rendőri védelem, hogy az egyenruhások munkájának foganatja is legyen.

    Gyöngyösön az utóbbi években, évről évre nő a kamerák száma, jelenleg mintegy száz kamera üzemel a városban. A térfigyelő kameráknak visszatartó ereje van, ugyanis ahová telepítve lettek, ott csökkent a bűncselekmények száma és sikeresebb a tettenérés is


    Közösségi funkciók