3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Már nem tudnak mit kitalálni: csalással vádolják az önkormányzatot

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2021.03.11. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Újabb lépcsőfokot lépett a Gyöngyös elleni lejárató hadjárat. A sokak által csak feljelentőkirálynak nevezett Tényi István városunkat is megtalálta. Valószínűsíthetően csak a jobboldali médiából informálódik a kormánypárti magyartanár.

     

    Valamit Gyöngyös nagyon jól csinál, hiszen az utóbbi időben a kormányközeli média szinte sportot űz abból, ki tudja legjobban elferdíteni az igazságot. Természetesen nem titok, hogy a folyamatos meghurcolás, sárba tiprási hullám azután kezdett erősödni, hogy Hiesz György polgármester többször is kritikus véleményt fogalmazott meg a kormányzati döntésekkel kapcsolatban, amelyek számos önkormányzatot lehetetlenítenek el. Próbálkoznak karaktergyilkosággal, a város besározásával. Mindezek ellenére Gyöngyös működik, és az elfogadott szűkös költségvetés is a lakosság érdekeit szolgáló fejlesztéseket tartalmaz.

    A notórius feljelentő szerint tesztmutyi valósult meg Gyöngyösön. Ezzel szemben az igazság az, hogy Gyöngyös önkormányzata felvállalta azt, amit az államnak kellett volna. Egy vállalkozás segítségével teremtette meg a lehetőséget arra, hogy aki saját és szerettei védelme érdekében tudni akarta, hogy elkapta-e a koronavírust, annak lehetősége legyen arra, hogy önköltséges áron teszteltethesse magát.

    Az önkormányzatnak a tesztelés árára - ami magában foglalja egyebek mellett a tesztet, a kiszállás díját, az egészségügyi személyzetet, stb. - nem volt befolyása. Sőt Gyöngyös önkormányzata a helyszín biztosításával, valamint a felmerülő rezsiköltségek átvállalásával segítette az önköltséges tesztelést.

    A szolgáltatást végző cég 9990 Ft + ÁFA díjért végezte el a tesztelést fejenként, így az önkormányzat kasszájában a hat tesztelési napon résztvevő 149 fő után 1892,3 Ft maradt. Természetesen ez a csekély összeg is a Koronavírus Védelmi Alapot gyarapítja, melyet kormányzati segítség híján szükség esetén a lakosság védelmére fordít az önkormányzat.

    Gyöngyös továbbra sem kér a gyűlöletkeltésből, az itt élők nem kíváncsiak a propagandagépezet hazugságaira. Bízunk benne, hogy eljön az idő, amikor az, aki most a hazugságterjesztéshez elég bátorságot érez, bátorságot érez majd arra is, hogy bocsánatot kérjen.


    Közösségi funkciók