3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Újabb utcákban folytatódik az optikaikábelhálózat-építés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2021.03.16. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     
    Fotó: Gyöngyösi TV

    Az érintett területeken kisebb forgalomkorlátozásokra is számítani kell.

     
     

    Folytatódnak az optikaikábelhálózat-építés munkái Gyöngyösön. A beruházás idei első szakasza március elsején indult, jelenleg is tart, egészen március 26-ig. Ennek keretében tizenkét utcában, Aranysas, Vachott Sándor, Klapka, Szt. Gellért, Kálvária, Deák Ferenc, Huszár, Csalogány, Kőrösi Csoma S., Kertész, Határ, Püspöki zajlik a beruházás.

    Március 16-án pedig újabb utcákban indult a beruházás. Az április 14-ig tartó időszakban az Aranysas, Gólya, dr. Harrer F., Fecske utcákban, a Május 1 lépcsőnél és a Hattyú térnél végzik az optikai kábelhálózat-építés munkáit

    Ezen időszak alatt az érintett területeken kisebb forgalomkorlátozásokra is számítani kell.

    A Magyar Telekom Nyrt. saját beruházásában megvalósuló, 2020-ban megkezdett, a meglévő hírközlő hálózat korszerűsítését és fejlesztését érintő beruházását folytatja ebben az évben.

    A beruházás optikai kábelhálózat és alépítményeinek megvalósítását jelenti.

    A beruházás kiemelt állami beruházásként valósul meg a fővállalkozó Hál-Ép Telekommunikációs Hálózattervező és Kivitelező Kft kivitelezésében.

    A kivitelezés kisebb területi egységenként történik, ezen területekre a vállalkozó ennek megfelelően kapja meg a közterülethasználati ás útkezelői engedélyeket.

    A fővállalkozó-kivitelező előzetesen értesíti az érintett területek lakosságát a munkavégzésekről.

    Részletes információk, kiviteli tervek a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóságán rendelkezésre állnak.

    A munkák során esetlegesen felmerülhetnek kényelmetlenségek, kisebb forgalomkorlátozások, ezért a Tisztelt Lakosság megértését és türelmét kérjük!

    Amennyiben a beruházással kapcsolatban észrevétele merül fel, kérjük jelezze Igazgatóságunknak!

    Kapcsolattartó: Gáber János 30/925 9027 gaber.janos@gyongyosph.hu

    Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága


    Közösségi funkciók