3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Továbbra is a B. Braun a gyöngyösi kézilabdacsapat névadó szponzora

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.09.03. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-09-03 17:03
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A 2013/2014-es szezonban is B. Braun Gyöngyös néven folytatja élvonalbeli szereplését a gyöngyösi férfi kézilabdacsapat. Az erről szóló megállapodást szeptember 2-án írták alá. A klub és a B. Braun-vállalatcsoport között fennálló névadó szponzori együttműködés immár 3. éve fémjelzi a magyar bajnokság élvonalában szereplő csapat munkásságát, amely ebben a szezonban is a legjobb 6 közé kerülést tűzte ki célul.

     

    Az együttműködés folytatásáról már a nyár folyamán döntött a B. Braun és a Gyöngyösi Kézilabda Klub vezetése, azonban a hivatalos szerződést nemrégiben, szeptember 2-án írták alá a felek: Horn Péter, a B. Braun-csoport magyarországi vezérigazgatója, Bognár József termelési igazgató, a gyöngyösi gyár vezetője, Csató András gazdasági igazgató, valamint Marczin Zsolt, a Gyöngysport Kézilabda Kft. ügyvezetője és a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke.

    A gyöngyösi gyárában közel 800 munkatársat foglalkoztató egészségügyi vállalat harmadik éve támogatja névadó szponzorként a csapatot. A térség második legnagyobb munkaadójaként a B. Braun fő célja az volt, hogy olyan együttműködést alakítson ki, amely megfelel egészségügyi területen működő cégként képviselt értékeinek, és teret ad a B. Braun-vállalatcsoport családi vállalkozásként vallott közösségépítő szerepének is.

    „Az elmúlt két év bebizonyította, hogy együtt többre vagyunk képesek. Az elért közös sikerek megerősítettek bennünket abban, hogy ez az együttműködés egyre jobban beérett az évek során, és mindkét fél számára olyan értéket képvisel, amelyhez büszkén adja nevét” – mondta el Horn Péter vezérigazgató.

    „Örömünkre szolgál, hogy a B. Braunnal sikerült egy olyan együttműködést kialakítani, amely profi alapokon nyugszik, és hosszú távon megalapozza a csapat jövőjét. Reméljük, ezt az idei bajnokságban is bizonyítani tudjuk, és újabb közös sikerekkel erősíthetjük majd kapcsolatunkat” - tette hozzá Marczin Zsolt, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke.

    A férfi kézilabda-bajnokság szeptember 5-én kezdődik. A B. Braun Gyöngyös a szezon első meccsét szeptember 6-án játssza az MKB Veszprém ellen, akik a tavalyi bajnokság nyertesei voltak.

    http://gykk.hu

    A B.Braun-cégcsoportról
    A német tulajdonban lévő B. Braun-cégcsoport 1839-es alapítása óta vállal tekintélyes szerepet az egészségügy számos területén. A multinacionális, ugyanakkor családi vállalkozás napjainkban 57 országban, 47 ezer munkatárs szakértelmével kínálja szolgáltatásait és termékeit az egészségügyi ellátórendszer különböző területein.
    Magyarországon a vállalatcsoportot az orvosieszköz-gyártással foglalkozó B. Braun Medical Kft. és a dialízishálózatot üzemeltető B. Braun Avitum Hungary Zrt. képviseli. A két cég hazánkban közel 2000 munkatárs számára jelent biztos és kiszámítható munkahelyet, további 1000 magyar munkahely megtartása pedig közvetve kapcsolódik sikeres tevékenységükhöz. A cégcsoport 27 milliárd forintos éves árbevételével a magyarországi egészségügyi piac egyik legnagyobb szereplője.


    Közösségi funkciók