3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Varsandán és Frey is marad a B. Braun Gyöngyös játékosa

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.11. péntek
 
Utoljára módosítva: 2014-04-11 14:52
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Újabb két játékosával hosszabbított szerződést a Gyöngyösi Kézilabda Klub, így immár hatan szerepelnek a biztosan maradók listáján.

 

Varsandán Milán második éve kézilabdázik a B. Braun Gyöngyös csapatában. A válogatott balszélső az idei Európa-bajnokság selejtezőin ölthette magára először a nemzeti mezt, azóta állandó tagja a magyar válogatottnak, legutóbb a Németország elleni barátságos mérkőzésen volt ott Mocsai Lajos szövetségi kapitány keretében. Az 1989-es születésű balszélső újabb két évre kötelezte el magát a B. Braun Gyöngyös csapatához.

 
Vasandán Milán
Fotó: Magyari Máté

Ugyancsak két évvel hosszabbította meg szerződését az együttes egyik meghatározó alapembere, Frey Tamás. Az irányító Varsandánhoz hasonlóan második bajnoki szezonját tölti Gyöngyösön. Frey Tamás márciusban ünnepelte harminchatodik születésnapját, Gyöngyösön aktív évei után is számítanak rá.

 
 
Frey Tamás
Fotó: Magyari Máté

– Frey Tamásra egyelőre egyértelműen játékosként számítunk, de szeretnénk, ha most megkötött szerződésének második évében már edzői feladatokat is vállalna, hiszen hosszú távon szeretnénk építeni a szakértelmére – mondja Kotormán Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub szakosztály-igazgatója, aki nagyon fontosnak tartja Varsandán szerződtetését is. – Értékeink, és így válogatott játékosaink megtartása mindig is fontos célunk volt, ezért is örülünk neki, hogy Varsandán Milán újabb két évre elkötelezte magát klubunkhoz.

 

Frey Tamás és Varsandán Milán aláírásával immár hatfős a gyöngyösi maradók listája: korábban a kapus Hudák Henrik és a csapatkapitány, beálló Sándor Ákos három-, míg a kapus Tamási Zsolt és az átlövő Koller Tamás két-két évvel hosszabbította meg szerződését.

Kotormán Attila szerint abban, hogy a B. Braun Gyöngyös játékosai hosszú távon képzelik el jövőjüket a csapatnál, fontos szerepe van a szurkolók és a támogatók által teremtett lelkes és biztos környezetnek is, hiszen a játékosok szeretnek a városban élni a B. Braun Gyöngyös csapatában játszani.


Közösségi funkciók