3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A B. Braun a névadó szponzor

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.06.16. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2014-06-16 14:50
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Az együttműködésről szóló megállapodást június 16-án írták alá Gyöngyösön. Immár a negyedik idényben lesz a B. Braun a gyöngyösi kézilabda-csapat névadó szponzora.

 
 
Még jobb helyezésben bízik a névadó szponzor és a klub egyaránt
Fotó: Suha Péter

- Az 1991-es alapítása óta a B. Braun gyöngyösi gyára a régió egyik legnagyobb munkaadójává nőtte ki magát, ezért a cégcsoport kötelességének érzi, hogy családi vállalkozásként világszerte képviselt értékeivel összhangban, egyben mint a térség meghatározó gazdasági szereplője részt vegyen a helyi közösség építésében. Ennek egyik legjobb eszköze a helyi kézilabdaklub támogatása, amelynek közösségformáló ereje vitathatatlanul egyre erősebb és kiterjedtebb a régióban - hangzott el a szerződés aláírásakor.

 

A megállapodást a B. Braun részéről Horn Péter, a B. Braun-csoport magyarországi vezérigazgatója, valamint Bognár József termelési igazgató, a gyöngyösi gyár vezetője írta alá, a klub képviseletében Marczin Zsolt elnök és Szőllősi Károly, a Gyöngysport Kézilabda Kft. ügyvezetője.

 

– Vállalatcsoportunk és a csapat közötti együttműködés az évek során egyre szorosabbra fonódott. Ezt bizonyítják nemcsak a közösen elért sikerek, hanem azok az egyéb közös aktivitások, kezdeményezések, amelyekben együttes erővel teszünk a helyi közösségért és a rászorulók megsegítéséért. Mindez jól mutatja, hogy ugyanazon irányba haladunk és egymást erősítjük, ezáltal egyre jobb eredményeket elérve mind a sport, mind pedig az orvosieszköz-gyártás terén – mondta el Horn Péter vezérigazgató köszöntő beszédében.

 

A cég és a kézilabdaklub képviselői egyaránt elismerően szóltak a gyöngyösi önkormányzat támogató hozzáállásáról is.

 

A támogatóink által nyújtott biztonság a csapat játékában is tükröződik, s az elmúlt három év során sikerült biztos pozíciót kiharcolnunk a bajnokság élvonalában. Reméljük, hogy a 2014/2015-ös szezonban tovább erősödünk és sikerül a tabellán még előrébb lépnünk – fogalmazott az ünnepségen Marcin Zsolt.

 

Dr. Réthy Béla alpolgármester örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a város legnagyobb termelő cége ismét vállalja a gyöngyösi kézilabdacsapat támogatását.

- Az önkormányzat a maga részéről mindent megtesz, amikor az utánpótlást is beleértve 50 millió forinttal támogatja a B. Braun Gyöngyöst a város költségvetéséből. Ugyanis a kézilabdának nem csak a városvezetés, hanem az önkormányzat is elkötelezett támogatója - mondta az alpolgármester hozzátéve: a B. Braun jól csengő márkanév a világban. Jó látni, hogy a társadalmi szerepvállaláson túl a cég a város életébe is bekapcsolódik.


Közösségi funkciók