3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ötödször is: B. Braun Gyöngyös

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.08.27. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Megújult kerettel indul a B. Braun Gyöngyös kézilabdacsapat az idei bajnokságon.

     
     

    A B. Braun Gyöngyös kézilabdacsapat összetétele és szakembergárdája is jelentősen változott az új szezon előtt annak érdekében, hogy megtartsa helyét a hazai vezető élvonalbeli csapatok között. A biztonságot jelentő hátteret az idei szezonban is a B. Braun-vállaltcsoport nyújtja a csapat számára. Az erről szóló névadó szponzori szerződést augusztus 27-én írták alá, ahol bemutatták a klub új elnökét, új vezetőedzőjét és a legújabb csapattagokat is. A jeles eseményen a csapat és a B. Braun képviselői mellett Gyöngyös város polgármestere Hiesz György is részt vett.

    A 2015/2016-os bajnokság megkezdése előtt a B. Braun Kézilabda Klub vezetőgárdájában és a csapatban is jelentős változások történtek. A klub új elnöke Nagy Attila, az vezetőedzője pedig Debre Viktor lett, aki a 14 évesnél idősebb korosztályok utánpótlás-neveléséért is felelős, míg az U7-U14 korosztályokban Buday Ferenc vezeti az utánpótlást.

    A tavalyi szezonban az összesített tabellán a hetedeik pozícióban végzett B. Braun Gyöngyös keretében minden eddiginél több idegenlégiós szerepel az idei szezonban. Az orosz Alexandr Semikov és a szerb válogatott Mester Savo a Komló csapatától érkezett. A korábbi meghatározó játékos, Juhász Károly Balatonfüredről tért vissza a csapathoz. A balátlövő poszton Bali Richárd szerződtetése jelent erősítést, míg a fiatal tehetségre, Kovacsics Péterre a többszörös válogatott Varsandán Milán mögött a balszélső pozícióban számítanak. Rédai Krisztián a PLER Budapest együttesétől érkezett, a balátlövő poszton fog játszani. Manuel Catalin Falcon spanyol jobbszélsőként érkezett aki Szalafai Gábor mögött erősíti a csapatot.

    Idén mutatkozik be a B. Braun Gyöngyös felnőtt keretében a klub saját nevelésű játékosa, Ménfői Attila, aki előtt szép jövő állhat.

    A csapat idén is a felsőházi rájátszásban való részvételt tűzte ki célul, amivel előrébb kerülhetnek a tabellán. „Nagyon erős csapatot sikerült az idei szezonra felállítanunk. Bízom a fiúkban és minden erőnkkel azon leszünk, hogy minél előnyösebb pozíciókat szerezzünk a felsőházi rájátszásban” – nyilatkozta a csapatról Debre Viktor, a B. Braun Gyöngyös új vezetőedzője.

    A Gyöngyösi Kézilabda Klub csapatának a névadó szponzori támogatója Heves megye egyik legnagyobb munkaadója, a B. Braun-vállalatcsoport. Családi vállalkozásként a B. Braun számára fontos, hogy részt vegyen a helyi közösség építésében, ezért évek óta meghatározó szereplője a csapat életének.

    - Az ötödik évébe lépő együttműködés önmagáért beszél: mára a B. Braun és a gyöngyösi kézilabdacsapat neve szorosan összefonódott a kézilabda-rajongók fejében. Az elmúlt évek alatt egy olyan közösség alakult ki, amely messze túlmutat egy egyszerű anyagi megállapodáson. A vállalat dolgozói rendszeresen ott szurkolnak a pálya a szélén, a meccseken, a csapat tagjai pedig lelkesen csatlakoznak a cég által szervezett különféle aktivitásokhoz, legyen az jótékonysági esemény vagy dolgozói rendezvény. Büszke vagyok a közösen elért sikerekre, és izgatottan várjuk a megújult csapat eredményeit. Továbbra is azon leszünk, hogy megtartsuk az évek alatt kialakult jó kapcsolatot, és közösen tovább építsük ezt az értékes közösséget – jegyezte meg Horn Péter, a B. Braun-vállalatcsoport igazgatója a sajtótájékoztatón.

    - A felkészülési munka során nagyon jól tudtunk együtt dolgozni a csapattal, és úgy gondolom, a megerősíttetett kerettel jó eséllyel küzdhetünk a felsőházba jutásért. Ehhez nagyban hozzájárult az a stabil háttér, amelyet a B. Braun biztosít számunkra. Az egész csapattal azon leszünk, hogy méltón képviseljük a vállalatcsoportot a szezon során – tette hozzá Nagy Attila a Klub új elnöke.

    - Ez az együttműködés nemcsak az érintett felek, hanem a város számára is nagy jelentőséggel bír, hiszen ennek köszönhetően Gyöngyös városában példaértékű sportéletet sikerült kialakítani. Köszönetet ezért mindkét félnek, akik mindezt lehetővé tették mindannyiunk számára – tette hozzá Gyöngyös polgármestere Hiesz György.

    Az idei bajnokság augusztus végén kezdődik, a B. Braun Gyöngyös első meccsét augusztus 28-án játssza a Csurgói KK ellen.


    Közösségi funkciók