3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Egy új extrém-pályát szeretnének

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.10.20. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Fő téren tartottak bemutatót a gyöngyösi extrémsportolók, köztük olyan riderek, akik saját szakágukban a világ élvonalába tartoznak.

     

    A hazai extrémsport-életben jártasak számára ismerősen cseng Chlumetzky Bence vagy Henc Roland neve. Bence rolleren, Roland pedig BMX-en tartozik a legjobbak közé, több világversenyen bizonyítottak már. Szombaton a szintén kiváló eredményekkel büszkélkedő Nagy Dáviddal, Ács Anthony-val és Árvai Róberttel együtt bemutatóztak a gyöngyösi Fő téren, hogy felhívják a figyelmet magukra, és lobbizzanak egy új, korszerű extrémsport-pályáért.

    A Sport úti Sporttelep szomszédságában tíz évvel ezelőtt épített extrém-pálya állaga az elmúlt években nagyon sokat romlott, az ott található elemek már nem alkalmasak arra, hogy a világversenyekre megfelelő szinten felkészüljenek a sportolók. A gyöngyösi riderek ezért szeretnék, ha egy új, korszerű és biztonságos pálya épülne a jelenlegi helyén.

    Hiesz György polgármester támogatja a fiatalok elképzeléseit, ugyanakkor – mint a bemutatót követő megbeszélésen a városvezető világossá tette – a pálya jelentős anyagi terhet jelentene a városnak, ezért megvalósítását csak több évre eltolva, fokozatosan tartja kivitelezhetőnek, amennyiben a képviselő-testület is egyetért vele.

    - Azt kértem a fiataloktól, hogy mindenek előtt teremtsék meg azokat a szervezeti feltételeket, amelyek egy esetlegesen létesülő pálya biztonságos és felelősségteljes működtetéséhez szükségesek, vagyis alakítsanak egyesületet, amely felelősséget vállalhat azért, hogy az elemeket mindenki rendeltetésszerűen használja. Fantasztikus volt, amit ma mutattak a fiúk, és az elért eredményeik is arra sarkallják a képviselő-testületet, hogy érdemben foglalkozzon a kéréseikkel – mondta a polgármester.


    Közösségi funkciók