3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Gyöngyösi strandlabdarúgó is versenyben az Év gólja címért

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2018.01.04. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Az Energia SC Gyöngyös színeiben futballozó Csoszánszki Dávid találata is esélyes az Év gólja címre. A strandlabdarúgó bajnokság döntőjében szerzett találat a nézői szavazatok alapján már bekerült a legjobb három közé, így az már biztos, hogy lesz gyöngyösi résztvevője az ÉV Sportolója Gálának.

     
     

    Az m4sport.hu-n december 29. óta lehetett szavazni a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai bizottsága által összeállított tíz legszebb találatra. Az első, január 4-ig tartó szakasz után már csak Csoszánszki Dávid, Szoboszlai Dominik és Joseph Paintsil gólja maradt versenyben, így ők hárman kapnak meghívót az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálára (január 11., Nemzeti Színház), és az élő televíziós adásban derül ki a győztes személye.

    A díjról immár második éve a szurkolók dönthetnek. A tízes listát – amely a szurkolók szavazatai alapján hármasra szűkült – az MLSZ szakmai bizottsága állította össze. A kritériumok alapján a 2017-es naptári évben magyar játékos által bárhol a világban vagy Magyarországon bármilyen nemzetiségű játékos által szerzett gól vehetett részt a versenyben. Az idei listára egy-egy strandlabdarúgó, futsaljátékos, női futballista és korosztályos játékos által szerzett találat is felkerült.

    Az Év magyar gólja kitüntetést a FIFA Puskás-díjának mintájára a FourFourTwo magazin magyar kiadása alapította hat évvel ezelőtt. A győztest a magazin által felkért, egykori gólkirályokból és neves gólszerzőkből álló, Nyilasi Tibor által vezetett tíztagú zsűri választotta ki. 2011-ben Gera Zoltán, 2012-ben Huszti Szabolcs, 2013-ban Fröhlich Roland, 2014-ben Dzsudzsák Balázs nyert. A 2015-ös évtől a díj még nagyobb rangra emelkedett, hiszen az MLSZ és az MSÚSZ jóvoltából bekerült az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála programjába. A 2015-ös díjat még ugyancsak a zsűri döntése nyomán érdemelte ki Priskin Tamás, tavaly azonban már a szurkolók szavazatai alapján – már az m4sport.hu-n lehetett szavazni, miként most is – nyerte meg a kitüntetést Gera Zoltán a franciaországi Európa-bajnokságon Portugália ellen szerzett találatával.

    Idén egy gyöngyösi játékos gólja is bekerült a legszebb három közé: az Energia SC Gyöngyös csapatát erősítő Csoszánszki Dávid a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga döntőjében a Siófok ellen szerzett ollózott találata így akár az Év gólja címet is kiérdemelheti, ez csak a közönség szavazatain múlik.

    Szavazni itt lehet január 11-ig

    Az M4 Sport – Év Sportolója Gála január 11-én 19.30-kor kezdődik a Nemzeti Színházban, az M4 Sport és az m4sport.hu pedig a teljes gálát élőben közvetíti.


    Közösségi funkciók