3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Drága Egyetlenem! (7)

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.06.04. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Képtelen vagyok aludni.

     

    Régen elmúlt éjfél, hulla fáradt vagyok, a pihentető alvás mégis elkerül. Szóval inkább írok Neked, ha már úgyis Te jársz a fejemben.

    Felidézem magamban a mosolyod, a nevetésed, a hangod lágyságát, a szemed huncut pillantását, a bőröd selymességét, a tested melegét.

    Felidézek mindent, emlékszilánkokból raklak össze, ideképzellek magam mellé.

    A képzeletem játszik velem, mikor hozzam simuló tested forróságát megérzem, de nem zavar.

    Még az illúziók is jobbak egy olyan valóságnál, ahol az ágy hideg, mert nem fekszel benne, a lakás néma, még a kazán is elcsitul; az éj pedig sötét, felhők takarják a teliholdat. Mintha a környezet a saját lelkivilágomat vetítene ki, így gúnyolódva rajtam.

    A szívem üresen, érted epedve dobog a mellkasomban, te vagy az egyetlen oka, hogy még mindig vért pumpál a sejtjeimbe.

    Beszívom a levegőt, már megcsalnak az érzékeim is, az illatod halvány másolatát érzem az orromba szökni.

    Bizsereg az ujjam hegye, pont úgy, mint amikor felfedezem a testedet. Nem először, de továbbra is óvatosan, mintha attól felnek elporladsz a karomban, ha végigsimítok a bordáidat vagy a nyakadat óvó vékony bőrön,

    A rajtam lévő póló már megfakult és ki is nyúlt a rengeteg mosástól, mégis hordom. Mikor utoljára velem voltál, ez a póló takarta el melleidet szeretkezés után, ha elég mély lélegzetet veszem, még érzem az anyagon a bőröd illatát. Olyan, mintha az illatoddal őriznék belőled is egy darabot.

    Egy apró emlékszilánkot. Érzéstöredéket.

    Ha most itt lennél, és nem csupán levelet írnék, biztos vagyok benne, hogy a mellkasomra hajtanád a fejed, hogy halld a szívdobogásom. Ilyenkor olyan békés lesz az arcod, mintha megtálaltad volna a helyed ebben az életnek nevezett káoszban.

    Abban biztos vagyok, hogyha átölellek, Veled ölelem magamhoz a jelenemet és a jövőmet.

    Otthont adtál az otthontalanságban.

    Boldogságot a boldogtalanságban.

    Szereted a szerethetetlent.

    Ezért örökké hálás leszek.

    Az enyém vagy, amíg az utolsó levegőt beszívom; a tied vagyok, amíg az utolsó levegőt kiengeded. Talán még utána is...

    Nyíregyháza, 2019. 01. 13.

    Soha el nem múló szeretettel:

    Áron


    Közösségi funkciók